Felhasználási feltételek

Az erikatoth.hu oldalt bárki használhatja megkötés nélkül.
Az oldalon található kapcsolattartási elérhetőségek bárki számára használhatóak. Telefonon Hétfőtől –Péntekig, reggel 8 órától este 7 óráig vagyok elérhető, bármilyen kérdésben.
Jelen oldal információ közlésre, és a tanfolyamokra való jelentkezésre szolgál, melynek menete e-mailben történik.
Az erikatoth.hu portálon a Felhasználó által a honlap használata során egyéb módon megadott adatok kezelője Tóth Erika (továbbiakban: Adatkezelő).
Adatkezelő a Felhasználó által megadott adatokat saját marketing céljaira (pl. hírlevél küldés, oktatások népszerűsítése) használhatja fel.
Adatkezelő a Felhasználó adatait harmadik félnek nem adja át.

Oktatáson való részvétel feltételei:
A jelentkező jelentkezésével elfogadja az oktatáson való részvétel feltételeit, jelentkezésével kijelenti, hogy elmúlt 18. éves, és rendelkezik OKJ bizonyítvánnyal, vagy Okleveles képzéssel. A jelentkezés további feltétele az aktuális képzés meghatározott foglalójának befizetése.
A jelentkező helye csak akkor biztosított, ha a képzés pontos dátuma előtt 1 héttel megérkezik a foglaló. Ellenkező esetben foglalása törlődik, és egy új jelentkező kapja meg a helyet.
A jelentkező elfogadja, hogy a foglaló semmilyen esetben sem jár vissza lemondás esetén. Ha az Oktató mondja le a képzést, a foglaló minden esetben visszajár.
Az oktatásokon fotók készülhetnek, melyeket Adatkezelő további marketing célokra használhat fel.

Vendégekre vonatkozó felhasználási feltételek:

1., Műköröm használati utastás/javaslat

 • -A műköröm építésésnek ideje változó, függ a hossztól, technikától, felhasznált anyagoktól (2-5 óra között mozog, az 5óra általában már extrém fazonra kell.)
 • -Viselése mefelelő használat mellett, illetve ha a vendég körme egészséges: 3-4 hétig tartós lehet –>ezt figyelembe véve, újat kell készíteni (Töltés, vagy új építés. Ennél hoszabb időnél már veszélyessé válhat, a statikája a lenövés miatt nem biztosítja a megfelelő tartást, könnyebben törik, ezzel elég fájdalmas baleseteket okozhatunk magunknak.)

Megfelelő használat:

 • -Leginkább olyan vendégeknek ajánlott, akik nem végeznek tartós, megerőltető fizikai munkát a kezükkel, mivel az anyag külső fizikai behatásokra; vegyszerekre: kophat, törhet, fellevegősödhet, elveszítheti a fényét.
 • -A műkörömre vigyázni kell, tisztítani napi szinten kezünket, hogy semmilyen kosz ne üljön meg körmünkön, illetve alatta, ezzel kizárva a fertőzések lehetőségét.
 • -Saját felelősségünk eldönteni, alkalmasak vagyunk-e műköröm viselésre a garancia is ennek tudatában alakul.
 • -Felfeszegetett, letépett műköröm esetén sajnos a körömlemez sérül, így a következő szett stabilitása nagy valószínűséggel kevesebb ideig fog tartani.

2., Gel lakk használati utasítás/javaslat:

 • -A klasszikus gel lakkozás(alap+2réteg szín+fedő): tartós körömlakkozás, nem egyenlő a műkörömépítéssel. Tulajdonságai teljesen eltérőek a műkörömétől, rugalmasnak lett kifejlesztve, hogy illeszkedni tudjon a természetes körömlemez mozgásához. Éppen ezért a tartósága jóval rövidebb, mint a műkörömé.
 • -Viselése, megfelelő használat mellett, illetve ha a vendég körme egészséges: 2-3 hétig tartós lehet.
 • -Sajnos vannak nagyon gyenge körmű vendégek, ilyenkor körömerősítés javasolt.
 • -Fontos!: ha műköröm alapanyaggal erősítünk, akkkor az már műköröm kategória.
 • -Felfeszegetett, letépett gél lakk esetén sajnos a körömlemez sérül, így a következő szett stabilitása nagy valószínűséggel kevesebb ideig fog tartani.

3.,Garancia:

Műköröm: amennyiben nyilvánvaló anyag, vagy technikai hiba történt, 3 héten belül ingyen javítom a hibát.

Gel lakk: gel lakkozásra nem tudok garanciát vállalni.
Az árlistán szereplő árak, tájékoztató jellegűek (függ a munka időtartamától, a nehézségi foktól, felhasznált anyagmennyiségtől) , és forintban értendők, az adatkezelőnek mindenkori változtatási joga van.
A vendég elfogadja,hogy az első találkozást követően elolvassa a vendégekre vonatkozó felhasználási feltételeket, amíg a szolgáltatást tartósan igénybeveszi.

4.,Időpontokkal kapcsolatos tudnivalók:

A szolgáltatás igénybevétele csak megfelelő egészségi állapotban történhet (kizáró tényező: fertőző betegségek, láz, hányás, hasmenés…stb.) és kisgyermekekkel érkezőket nem áll módomban fogadni.

Ha valaki lemondás nélkül nem jelenik meg a megbeszélt időpontban, úgy többet nem tudom fogadni az illetőt.

Kizáró tényezők Műköröm és Gél lakk viselésére:
-bőrgomba, vagy körömgomba
-hideg, nyirkos kéz
-sérült, vagy gyulladt, vagy gennyes köröm/körömágy
-a bőr fertőző betegségei: vírus (bárányhimlő, szemölcs, herpesz), baktérium (orbánc, ótvar, szőrtüszőgyulladás) vagy gomba által.
-vírusos szemölcs a kézen
-18. életév alatti személy, 16. éves kortól szülői engedéllyel
-drogos, ittas állapot
-Daganatos betegségekben szenvedők,
-Gyógyszeres kezelés alatt álló tartós betegek
-Vírusos, vagy bakteriális megbetegedésben szenvedők (láz, nátha, köhögés, hányás, hasmenés)