Blog

Márkafüggetlen Képzések

Dátum: március 4th, 2018

Kedves Olvasóm!

 Miért jó ha márkafüggetlen képzésekre is elmegy az ember? 

Tisztelem és becsülöm minden oktatótársam munkáját, nem a márkahűség ellen szól ez a kis poszt. Sőt! Fontosnak tartom a szakmában a márkahűséget, hiszen precizitásunkat ez is növelni fogja!

Hogy miért? Azért, mert egy márkán belül a termékek, anyagcsoportok egymáshoz lettek kifejlesztve, mely biztosítja nekünk munkánk során a tökéletes kivitelezést, a hibák kizárását, és a tartósságot. Hiszem hogy a tartósság egyik kulcsa a márkahűség. (Természetesen előfordul, hogy én is megveszek egy másik márkától színeket,vagy más alapanyagot, ha épp az nem található meg az általam használt anyag palettáján.) Értem ezalatt azt, hogy a rendszerekbe ne keverjünk bele többféle terméket. Egy rendszer alatt az előkészítő folyadékokat,  zselét/porcelánt/gél lakkot, fixáló folyadékokat, színes anyagokat, és fedőket értem. 

Ez nem szentírás, csak javaslat, hiszen a cégek így tudják garantálni a minőséget, illetve így mi is nagyobb garanciát vállalhatunk munkánkra. Természetesen van ellenpélda rengeteg, ahogyan oktatásaimon is látom, de sokszor felmerül bennem a kérdés, vajon megéri a rengeteg kísérletezés, esetleg anyagpazarlás? Ezt mindenki eldöntheti maga 🙂

A márkafüggetlen képzés tehát nem azt vallja, hogy mindent mindennel rakjunk össze, viszont bármilyen anyaggal érkezhetsz a képzésekre! Igyekszem legjobb tudásomnak megfelelően segíteni, és arra ösztönözni mindenkit, hogy amelyik márka bevált neki, annál tartsa a rendszerekben a márkahűséget. 

Én az Indigo Nails Lab rendszereivel dolgozom a szalonmunkában és az oktatásokon egyaránt. Nem érdekem az, hogy ezzel az anyagcsoporttal dolgozzak, hiszen nem vagyok sem oktatójuk, sem partnerük, mégis az anyag minősége miatt megmaradtam ennél a márkánál. Prémium minőségű anyag, minden terméke azt hozza, amit várunk tőle, és amit ígér a gyártó. Az oktatásokon lehetőség van az egész Indigo rendszer kipróbálására, sőt, ha egyéni tanulóként jössz még anyagot sem kell hoznod. (természetesen ha szeretnél, a te anyagaiddal is tudok segíteni!) 

Vásárlási kötelezettség NINCS, sőt, tanfolyami a anyaglistákat is úgy állítom össze, hogy a legszükségesebbeket sorolom csak fel, olyan alapanyagok amik egy szalonkörmös repertoárában megtalálhatóak, így nincs felesleges anyagvásárlás. Ha pedig megtetszett nálam valami, el tudja a tanuló dönteni, hogy szüksége van-e rá. 

Szemléletem a környezetszennyezés mértéke miatt is alakult így, hiszem hogy kevesebb alapanyaggal is rengeteget lehet fejlődni! 

Erika