Oktatás

Szeretettel köszöntelek!

Minden vágyad, hogy profi műkörömépítő szakember legyél?
Gondot okoz a sablonfelhelyezés, vagy a díszítés?
Szeretnél a szalonmunkádban gyorsulni?
Esetleg szeretnéd kipróbálni magad a versenyéletben? 
Ha igen, keress bizalommal!

Kezdőként nagyon nehéz elindulni ebben a gyönyörű szakmában, és én ebben igyekszem segítségére lenni annak, aki engem választ. A csoportos képzéseken leginkább alapozó technikákat, és egyszerű, gyorsan elsajátítható díszítéseket tanulunk meg.

A képzések minden esetben professzionális alapanyagok felhasználásával jönnek létre, és lehetőség van ezen anyagok kipróbálására is. Minden képzés márkafüggetlen, nincs vásárlási kötelezettség. Bármilyen márkájú alapanyag felhasználásban tudok segíteni.

Többféle képzési lehetőség közül választhat az érdeklődő: 

-Egy napos, kiscsoportos továbbképzések (max. 7 fő)

-Több napos kiscsoportos továbbképzések (max. 4-5 fő)

-Egyéni tréningek szinte bármilyen témában

A tanműhely teljesen felszerelt: Led/Uv lámpákkal, asztali lámpákkal, papírtörlővel, hosszabbítóval. (A komfortosabb tanulás érdekében hűtő, és mikro is található az üzletben, így ebédet nyugodtan hozhat bárki!)

 

Mutasd a képzéseket

Oktatási témák

Lehetőség van Egyéni tréningekre, szinte bármilyen témában.

Képzéseimet az Erika Tóth Körömszalonban tartom Monoron, mely Tanműhelyként is funkcionál.
Kiscsoportos tréningeket szervezek (max. 7 fő) , mert hiszem hogy a kevesebb néha több.

Gondod van a vékony vonalakkal? Sokszor nem tudod, hova díszíts, vagy mi kerüljön az adott felületre?Ez a tanfolyam arra szolgál, hogy átvegyünk mindent, ami:

-kompozícióelmélet, színelmélet, vékony vonalazás, ecsettartás

A tanfolyam 4 órás, es csak az ecseteidet kell hoznod.

Ezen a tanfolyamon az egy mozdulat alapjait tanuljuk meg akril festékkel. A képzés jellegzetessége, hogy mindent megtanul a jelentkező, mielőtt valódi virágokat festenénk. Vékony vonalak, anyaghasználat, színelmélet, ecsetkezelés…stb. A cél, hogy a tökéletes technikát elsajátítva, magabiztosan tudjon tovább menni a tanuló, akár egy komolyabb egy mozdulat képzésre. 

Ezeken a tanfolyamokon témáknak megfelelően esik szó a díszítésekről. Igyekszem az aktuális időszaknak megfelelő tanfolymokat kínálni, (pl. Karácsony előtt Karácsonyi témájú díszítések). A kombinált tanfolyamokon célom bemutatni az anyagok sokszínű felhaszálhatóságát. Ez azt jelenti, hogy egy-egy mintán belül akár 4 féle anyagtípust is felhasznáunk. Egyszerű, szalonban gyorsan és könnyen alkalmazható minták.

Ezen a technikai tanfolyamon a gél lakkozás leg apróbb technikáit tanuljuk meg, mellyel lenövésmentes, akár 4 hétig tartós lakkozást készíthetünk. Szó esik egy könnyített gépi manikűrözésről (mely nem egyenlő az orosz gépi manikűrrel), amivel tökéletesen tiszta manikűrt készíthetünk el.
Továbbá francia- , és egy szinű lakkozásról, beépített de egyszerű díszítésekről.

Ezen a technikai tanfolyamon legfőképpen a szalonmunkát igyekszünk gyorsítani, pontosítani, támogatni. Sablonfelhelyezéstől a fényzselé felkenéséig mindent átveszünk, beleértve a tökéletes mosolyvonal technikáját, és a töltést is. Szó esik beépített díszítésekről, hagyományos, és könnyített technikákról. Beszélünk a fellevegősödés problémájáról, és a vendégek különbözőségéről.